Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 18.8.2020

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi maksuttomia tai maksullisia tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa viitataan usein ”käyttäjään”, millä tarkoitetaan sivustoilla käyviä henkilöitä, yrityksen asiakkaita sekä maksuttomien tuotteiden tilaajia.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

1. Rekisterinpitäjä

TS Investments Oy
Y-tunnus: 
3149067-1

2. Rekisteristä vastaava henkilö

Tuomo Saareks, Pursikatu 15, 53900, Lappeenranta

tuomo@digikaupat.fi

3. Rekisterin nimi

TS Investments Oy:n asiakasrekisteri

4. Rekisteriin liittyvät sivustot

www.digikaupat.fi

5. Käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä sähköiseen markkinointiin käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus tai sopimus.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä.

Asiakasrekisteri koostuu seuraavasta rekisteristä: 

Rekisteri asiakkaista sisältää asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron sekä sopimus- ja tilaustiedot.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta sopimuksen syntymisen yhteydessä. 

Rekisterin tiedot saadaan, kun käyttäjä ottaa yhteydenottolomakkeen kautta yhteyttä tai ostaa rekisteriin liittyvältä sivustolta jonkin tuotteen.

8. Yksityisyys- ja tietosuoja

digikaupat.fi -sivuston asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Sivustoilla ei säilytetä käyttäjän pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Säilytämme henkilötietojasi:  

Sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan

Kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

9. Tietojen luovuttaminen EU- tai ETA -alueen ulkopuolelle

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

Mailchimp: Rekisteriä hyödynnetään Mailchimp-sähköpostimarkkinoinnin palvelussa, jolloin tiedot voivat palvelun sisällä siirtyä EU- tai ETA -alueen ulkopuolelle. Mailchimpin GDPR:stä voi lukea lisää: https://mailchimp.com/gdpr/ 

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan Tuomo Saareksille allekirjoitetulla kirjeellä, osoitetiedot tämän tietosuojaselosteen kohdassa 2.  

Käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta ei tarkasteta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta.

11. Oikeus tietojen korjaamiseen

Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterinpitäjä tekee toivotut muutokset.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

13. Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjän tietokoneita tai tiedostoja. 

Tietoja kerätään Digikaupat.fi -sivustolla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään sivuston kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja käyttävät evästeitä omien tarpeidensa mukaan.

Käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Voit poistaa eväste-toiminnon käytöstäsi selaimen asetuksista. Evästeasetukset ovat selainkohtaisia, joten sinun kannattaa tutustua käyttämösi selaimen asetuksiin. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kytkeä eväste-toiminnon pois päältä, saattaa se vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivuston sujuvan käytön.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla tuomo@digikaupat.fi

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 18.8.2020